subota, 30. svibnja 2009.

Ljude ne cijenimo na temelju lijepog izgleda,nego lijepog srca..

Svaki dan gledamo skoro iste situacije...kako je to „IN“ biti šminkerica..( pod ovim ne mislim na emo osobe-jer emo osobe su samo one koje svoje osjećaje izražavaju kroz stil odijevanja i frizuru...već na one umišljene barbie curke)..

U redu, svi mi imamo svoje mane i vrline, svatko voli ponešto..netko je lud za glazbom ( kao ja), netko obožava filmove i glumu, netko voli ples, netko sport, netko modu..i sve je to dobro kad dolazi u umjerenim količinama..

No netko je jednostavno preveliki amater..glumeći neku facu, zapravo daje sve od sebe da ne bude ono što je..

Nitko ne voli umišljene osobe..a vidim mnogo takvih cura koje misle da su najljepše i najzgodnije na svijetu...treba biti samouvjeren u sebe i voljeti svoje tijelo i izgled.. U GRANICAMA NORMALE..

Ali biti zaokupljen samo sobom i tjerati druge da se klanjaju tebi tako da uvijek budeš u centru pozornosti..svaki dan misliti samo na šminku i na to koliko će dečki okrenuti pogled za novom minicom, mislim da je totalno jadno. A isto tako i dečki, misle da su glavni frajeri u gradu, vidiš im po hodu da se smatraju bogovima (NE SVI,SVAKA ČAST IZNIMKAMA)..takvim će kao ponašanjem privući cure..da hoće..al' ni jednu normalnu ako se mene pita već neke koje se ponašaju kao fufice..al' takve im jedino i pristaju......i takvim stavom se još nabacivati i hvaliti pred drugima...HELLO
Neki se toliko trude biti prihvaćeni u gradu...žele biti drugačiji,a zapravo ne vide kakve budale prave od sebe-MENI JE MUKA OD TAKVIH LJUDI...
Budi ono što jesi...tko te voli taj će te voljeti...
A tko te ne voli...da mu izigravaš ne znam kakvu ljepotu,šminkericu i najbolju curu taj te nikad neće voljeti...može te jedino ismijavati-što vjerojatno i radi... :)

Nema komentara:

Objavi komentar